Pedicure en manicure producten


Omschrijving pedicureproducten:

MYCOSENAGELS
Mycosenagels - ook wel kalknagels genoemd - is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojoba-olie en tea tree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist géén water.

VOETSCHIMMEL
Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voor Voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

SCHOEN & SOK PREVENTIEF
Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel.

VOETBALSEM
Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Zeker als deze ingrediënten bevat die het ontstaan van schimmels tegengaan.

WRATTEN
Wratten zijn met het produkt uitstekend te bestrijden. De glycerine, het sodium borate en een klein beetje salicylzuur zorgen voor een zeer goede werking. 2 x per dag aanbrengen is voldoende. Niet te gebruiken door kinderen beneden 3 jaar.

BLAREN
Blaren ontstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming. Paar druppels op de voeten aanbrengen. Daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Regelmatig gebruiken. Geschikt voor diabetici.

VOETBAD OLIE
Na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor hebben wij deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basis van maïskiemolie, lavendel en dennennaaldenolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.

VOETDEO SPRAY
Een heerlijk frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingredienten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

MASSAGE OLIE
De massage olie van Samenwerkende Pedicures heeft een vitaliserend effect op spieren en gewrichten. De rozemarijn zorgt voor een goede doorbloeding en de geur van citrus brengt een frisse toets. Een paar minuten per dag en uw voeten zullen u dankbaar zijn. Geschikt voor diabetici.

EELT & 
LIKDOORNS
Dit is de meest gemakkelijke, pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns. Door de uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd.

WINTERVOETEN
Wie last heeft van wintervoeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) 2x daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid. Geschikt voor diabetici.

KLOVENZALF
Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.

SPATADERCRÈME
De crème heeft een goede invloed op de bloedcirculatie, die aan de basis ligt van ontsierende aderen, en vermindert vochtophoping in de huid. Geeft ook verlichting bij branderige en vermoeid aanvoelende voeten. 2 x daags goed inmasseren. Geschikt voor diabetici.

ZUURSTOFDOORLATENDE NAGELLAK
Deze unieke nagellak is speciaal ontwikkeld voor schimmelnagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is - in tegenstelling tot gewone nagellakken - wordt de nagel niet vochtig onder de lak waardoor de behandeling van schimmelnagels gewoon doorgang kan vinden. Uiteraard kan deze nagellak ook gebruikt worden op gezonde nagels.

NAGELLAK-REMOVER
Onze nagellak is zeer milieuvriendelijk en makkelijk te verwijderen met een speciale remover.

VOET & BEENGEL
Een verzorgende, koele gel op basis van ginseng, aloë vera en goudsbloem. Werkt heerlijk ontspannend. Slechts voeten en benen lichtjes met de gel inmasseren. Aloë Vera is vochtinbrengend en herstellend. Ginseng trekt volledig in de huid en maakt deze zacht en soepel. Stimuleert de bloedsomloop en voorkomt schimmels (kalknagels), kloven, wratten en likdoorns.   


Omschrijving manicureproducten:

HANDCRÈME

De handcrème met plantenextracten en vitaminen A en E trekt snel in en is niet vet. De handcrème maakt de handen mooi, glad en soepel. Bij dagelijks gebruik geeft de handcrème een optimale bescherming tegen milieu invloeden. De handcrème betekent aangename verzorging en langaanhoudende bescherming voor aantrekkelijke handen.